No products in the cart.

Top
Uniek

Gift Box & Cadeaubon

Verras en verwen!

Op weg naar een feestje bij familie of vrienden? Spring snel even binnen, we helpen jou meteen.  De Gift Box van LEANDRO is een uniek geschenk waar je steeds mee scoort!

Of blijf je thuis?  Verras dan je partner met de Italiaanse keuken.  Laat hem of haar genieten van de aroma’s en bubbels uit het zonnige zuiden.

Geen Tijd? Wij leveren aan huis!

Geen tijd om langs te komen, stuur dan gewoon een bericht via onze Contact pagina.

Vermeld de gewenste inhoud van de Gift Box, of het bedrag op de Cadeaubon.  Wij regelen alles voor jou!  We sturen de bon naar je thuis, of we leveren de Gift Box op het adres van je vrienden!

Geschenkbonnen blijven twee jaar geldig vanaf datum verkoop.

1 week ago

Leandro.hasselt
Goede vriend op bezoek! @future_living_lighting ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

2 weeks ago

Leandro.hasselt
Sinds kort voeren wij rechtstreeks producten in vanuit Italië. Dankzij samen te werken met producenten dat enkel met typische streekproducten werken en een sommelier met dertig jaar ervaring , zijn wij instaat om producten binnen te halen van zeer hoge kwaliteit , wij hechten ook heel veel belang aan onze klanten . Deze week plaatsen wij een wijn uit Sardinië in de kijker . I Garagisti di sorgono is een klein wijnhuis met een geweldige typische wijn uit de streek. Door een mengeling van zon ,warmte, zee en zeebries is deze wijn in staat om zeer krachtig over te komen . Door de graniet witte ondergrond krijgt deze wijn een speciale toets. de mengeling van de druivensoorten Monica-Cannonau-Muristreddu voelt de klant zich volledig in Sardinië. Igaragistidisorgono#italy#uras#manca#murru#sardinie#vino#rosso#vinorosso#Hasselt#Leandrohasselt ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

1 month ago

Leandro.hasselt
Zaterdag 18/9 geopend van 13u tot 18u ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

1 month ago

Leandro.hasselt
Vrijdag 17/9 uitzonderlijk gesloten! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

1 month ago

Leandro.hasselt
Ken jij deze lekkere koeken? Vanaf dinsdag zijn deze Italiaanse koeken te verkrijgen bij ons in de winkel! 🤤 kom zeker eens langs om deze te proeven met een lekker tasje valentino koffie! #pasticiotto#koeken#lekker#leandrohasselt#italianfood#valentinocaffè#puglia#salento#italy ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
You don't have permission to register

Reset Password